21 Mart 2016 Pazartesi

Bathmate Hercules Penis Büyütücü Pompa


Bathmate Hercules Penis Büyütücü Pompa


Erkek cinsel organının küçük olması erkek cinsel hayatındaki en ciddi sorunlardan birisidir. Birçok erkek bu sorun yüzünden cinsel yaşamlarında sıkıntılar yaşamaktadır. Ürünümüz sayesinde bu sıkıntılardan tamamen kurtulacaksınız. Hemen sipariş verin ve cinsel mutluluk için geç kalmayın...


Bathmate nedir ?
Penisinin küçük olmasından dolayı sorun yaşayan erkekler için birçok penis geliştirme yöntemi vardır. Fakat tıp dünyasının bu konuda ürettiği teknoloji sulu pompa teknolojisidir.

Bathmate su hazneli penis büyütücü vakum pompa ile penisin konulduğu hazneye su doldurulup penisin ideal vakum seviyesinde dokularının gelişimi sağlanmaktadır.

6 hafta kadar bir süre zarfında ve düzenli kullanım sonucunda penisin 6 cm kadar büyümesi mümkün olabiliyor. Günde sadece birkaç seans kullanım yeterlidir. Bathmate penisi büyüten sulu pompalar kullanım açısından karmaşık gibi görünse çok basit bir kullanım şekli vardır.


Kullanımı

Bathmate kullananlar tarafından bathmate kullanımı şöyle tarif edilir. Hazne içine su

doldurulduktan sonra, penis su dolu haznenin içine konur, ardından pompa kendinize doğru çekilerek pompanın uç kısmından bir miktar suyun dışarı atılması sağlanır böylece penis dokularının gelişimi için gereken ideal vakum seviyesine ulaşılır.

Bu işlem 1 seanstır ve aşağı yukarı 5 dakika civarında sürer.

Günde toplam 15 dakikayı geçmeyecek şekilde birkaç seans tekrarlanır. 6 hafta boyunca her gün düzenli bir biçimde kullanılmalıdır.

Bathmate Tükiye de ithal olarak gelen bir üründür. İngiltereden ithal edilen bathmate satın al isteyen müşterilerimize önerimiz, bathmate en ucuz olanı değil yetkili satıcılarından tedarik etmeleridir.


Etkileri

Bathmate Penis Pump yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Farklı çalışma prensibine sahiptir. Penis etrafında güçlü bir vakum oluşturarak hava ve suyun gücünükullanarak hidrolik sistemle çalışan mükemmel ötesi bir pompadır.

Bathmate Penis Pump penisi kalıcı olarak büyütmek için penise daha fazla kan toplanmasını sağlıyor. Bathmate Pump % 95 başarı oranına sahip olup dünya çapında erkekler için popüler bir seçimdir. Bathmate Penis Pump kalite onaylı olup aynı zamanda İngiltere’de Dr. James Barada , MD tarafından tavsiye ediliyor.

Bathmate penis pompası% 95 başarı oranına sahiptir,
Kullanımı kolay , günde sadece 15 dakika kullanmanız yeterli,
Ereksiyon, Güç, Kaya gibi sert ve büyütmek için mükemmel,
Aktivite öncesi kullanarak çok sert bir ereksiyon elde edebilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder